Info

50 MIJL Single- en Doublehanded
1 BOOT, 2 MAN, 50 MIJL
In 2022 wordt de 50 Mijl op zaterdag 30 april gevaren.
De wedstrijd staat open voor mono en multihulls vanaf 20 voet lengte. Het bijzondere aan deze wedstrijd is dat iedereen mee kan doen, zonder rating of handicap omdat je altijd kan varen onder de SW factor. Voor de cracks die zich serieus willen meten met hun tegenstanders is er ook een ORC klassement.

– voor single-/doublehanded bemanningen van mono/multi-hulls langer dan 20 voet
– parcours van ongeveer 50 mijl
– alle boten varen in ORC-rating of SW rating
– en er is een aparte (eenheids)klasse voor gelijke boten waar minimaal 5 inschrijvingen van zijn. Denk aan: J-Boats, First 31.7 en Classe Mini jachten
– Er is geen klasse voor sportboten

Vragen?
Stuur je vragen en/of opmerkingen naar ons email adres op info@wsvlh.nl

50 Mijl 2021
De inschrijfkosten zijn EUR 25,- dat is voor deelname en om de kosten van het startschip etc te dekken. Inschrijven via  http://50mijl.nl/inschrijven/

SHORTHANDED.NL
heeft als missie het shorthanded zeilen bevorderen door middel van het organiseren van wedstrijden en evenementen. Daartoe worden er jaarlijks shorthanded wedstrijden georganiseerd waaronder een internationaal evenement.

SHORTHANDED.NL zal voor 2022 nog 1, en mogelijk 2 lange-afstandwedstrijden voor shorthanded zeilers opzetten; de 100 mijl (voorheen Bruine Bank Race) en de 500 mijl (bij voldoende interesse). De wedstrijden zijn oplopend in lengte en moeilijkheidsgraad. Doel is om shorthanded zeilers de kans te geven om verantwoord lange-afstand zeilervaring op te bouwen.

Voor meer informatie zie: www.shorthanded.nl